Beelden opgedoken van Belgisch kermisongeval waarbij 7 mensen gewond zijn geraakt

Afgelopen zondag hebben zich op een kermis in Manage, België, een incident voorgedaan waarbij zeven personen verwondingen opliepen tijdens een rit in de attractie Rock’n’Roll. Tijdens de rit gebeurde er plotseling iets onverwachts: een veiligheidsbeugel ging open, waardoor de zeven mensen uit de attractie vielen en letsel opliepen.

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat de slachtoffers niet meer in levensgevaar verkeerden. Tevens werd de exploitant van de attractie gearresteerd als onderdeel van het onderzoek naar het incident, maar later weer vrijgelaten. Vandaag is bekendgemaakt dat het ongeval is vastgelegd op beeld. Wees gewaarschuwd, de beelden kunnen als schokkend worden ervaren. Bekijk de beelden hieronder: