Deze beelden van een cryptomiljonair uit Argentinië gaan heel hard rond

Op Instagram leefde Fernando Pérez Algaba de afgelopen jaren het leven van een rijk man: dure auto’s, mooie tripjes. Maar de Argentijnse influencer op gebied van crypto-valuta kwam op een mysterieuze wijze aan zijn einde: hij werd gepopt, waarna zijnledematen in een koffer in een sloot werden gedumpt.

Pérez Algaba, een sterk getatoeëerde persoon, had op Instagram een indrukwekkend aantal van meer dan 900.000 volgers. Naast het delen van foto’s van luxe horloges, jetski’s, reizen en zijn fitnessroutine, bood hij ook waardevolle tips over het handelen in (crypto)valuta. Omgeven door typische influencer-teksten, benadrukte hij: “Dromen worden werkelijkheid met toewijding en vastberadenheid; geluk en magie spelen hier geen rol.” Deze beelden gaan nu heel hard rond. Bekijk ze hieronder: