Dames gearresteerd na actie voor een raam

Dubai is de bestemming van lekker vakantie vieren. Veel mensen kiezen ervoor om naar Dubai te gaan om beachclubs te pakken en te relaxen, maar alcohol drinken in het openbaar zonder toestemming, een kus geven of beelden van natuurfilms delen mag niet.

Wat je dus ook niet moet doen is zonder kleren poseren op een Balkon van een wolkenkrabber. Voor je het weet word je vanuit een ander gebouw gefilmd en gaat de beelden viraal. Hebben een aantal vrouwen dus wel gedaan voor een publiciteitsstunt en de dames zijn opgepakt onder de noemer losbandigheid. Straf voor deze daad kan een geldsom zijn van 5.000 dirham, ongeveer 1156 euro, of een gevangenisstraf die kan oplopen tot 6 maanden. Vinden jullie allemaal niet belangrijk, want je wilt gewoon de beelden zien.