Lang Leven de Liefde deelnemer krijgt het moeilijk met inhouden

Gisteren kon je zien dat Wendy en Dennie waren gekoppeld in het televisieprogramma Lang Leve de Liefde op SBS6. Degenen die de aflevering van gisteravond hebben bekeken, zullen waarschijnlijk een ongemakkelijk gevoel hebben gehad. Wendy probeerde namelijk erg haar best te doen om indruk te maken op haar droomman, maar ging daar misschien een beetje te ver in. Ze wilde graag tegen hem aanliggen in bed, terwijl Dennie dat eigenlijk niet zag zitten. Ook in de jacuzzi flirtte Wendy behoorlijk met haar date.

Toen Wendy van gehakt een derde been maakte, zei Dennie: “Jij bent echt gestoord.” Het zal je niet verbazen dat de twee de date niet hebben verlengd. Dit lag echter niet aan Wendy, want zij wilde wel doorgaan, maar Dennie gaf aan dat hij toch meer viel op “iets slankers”.