Eerste beelden tussen Jake Paul en Jutta Leerdam in private jet online

” Het is geen geheim meer dat Jutta Leerdam en Jake Paul een stel zijn en samen verliefder lijken dan ooit tevoren. In een recente vlog van Jake Paul zien we het koppel samen in een privé-jet, waarbij Jake Paul uitlegt wat hij zo geweldig vindt aan Jutta. Bekijk het hieronder.

In Jake Paul’s nieuwste vlog reageert hij grappend op zijn verlies in de ring tegen Tommy Fury. Zijn vrienden maken hem belachelijk met de opmerking: “Als jij wint, winnen wij. Maar als jij verliest, ben jij de enige die verliest!” Ondertussen kijkt Jutta verliefd naar Jake en lacht ze mee. Later vraagt een vriend van Jake Paul aan Jutta of ze al aan samenwonen denken. Jutta antwoordt lachend: “Nee, ik ben single! En jij?” Bekijk de beelden hieronder: