Jutta Leerdam laat even zien wat ze in huis heeft in Miami

Jutta Leerdam, de langebaanschaatsster bekend om haar kenmerkende eyeliner en blonde lokken, straalt op de schaatsbaan als een ware schoonheid. Hoewel ze voorheen een relatie had met schaatser Koen Verweij, kondigden zij vorig jaar zomer hun breuk aan. Sindsdien laat Jutta zich van een andere kant zien door regelmatig in uitdagende outfits te poseren, waardoor haar volgers steeds weer in verrukking worden gebracht.

Momenteel geniet Jutta van een welverdiende vakantie in het zonnige Miami, nadat ze recent nog prijzen wist te winnen op de schaatsbaan. Naast ontspannen en genieten van het heerlijke eten en gezelschap, blijft ze ook in beweging en deelde ze onlangs een video van haar hardlooptraining met uitzicht op de prachtige skyline van Miami.

Vanochtend verraste Jutta haar volgers opnieuw met beelden vanuit de badkamer, waar ze poseerde in een nietsverhullende outfit met perfect aangebrachte eyeliner boven haar ogen. Haar afgetrainde lichaam met strakke buik en gespierde benen zorgden voor heel wat bewondering en jaloezie onder veel vrouwen. Kortom, Jutta doet het geweldig!