Drie medewerkers kunnen een tijdje de ziektewet in als alles helemaal fout gaat

Veiligheid in fabrieken met machines is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat werknemers veilig en gezond blijven tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. Het werken met machines brengt inherent risico’s met zich mee, zoals lichamelijk letsel, brand, explosies en elektrische schokken. Daarom is het belangrijk dat bedrijven de nodige veiligheidsmaatregelen nemen om deze risico’s te minimaliseren.

Helaas is het in landen als China qua regels in de fabrieken niet zo streng. Als er dan iets fout gaat zijn er niet echt bepaalde regels die ze moeten volgen waardoor het juist dubbel mis kan gaan. Deze fabriek is in ieder geval met drie collega’s minder de komende jaren. Die zien we een tijdje niet meer terug. Bekijk de beelden hieronder: