Gio Latooy en Anna willen niet dat dit naar buiten komt. Iemand in hun naastenkring biecht alles op

Gio Latooy en Jade Anna kondigden onlangs hun scheiding aan na een relatie van meerdere jaren. De aankondiging van de scheiding heeft veel fans verrast en geschokt, aangezien het koppel lang werd beschouwd als een van de sterkste en meest liefdevolle relaties in de Nederlandse YouTube-gemeenschap.

Het nieuws van de scheiding werd bekend gemaakt via Instagram, waar Gio Latooy een emotionele post plaatste waarin hij de situatie uitlegde en zijn fans bedankte voor hun steun en begrip. In zijn post schreef Gio dat hij en Jade Anna de beslissing hebben genomen om uit elkaar te gaan na veel discussie en overweging. Maar nou lijken de twee al enige tijd contact met elkaar te hebben omdat er iets is gebeurd wat nog niet naar buiten gebracht mocht worden. Maar toch deden de jongens van Roddelpraat het. Bekijk de beelden hieronder: