Wanneer je relatie zo toxic is dat je er elke seconde van geniet

Je hebt dus van die relaties die enorm toxic zijn. Voor mensen die het niet kennen. Een toxic relatie is een relatie waarin een of beide partners gedrag vertonen dat schadelijk is voor de ander. Het kan leiden tot emotionele en soms zelfs fysieke schade. Er zijn verschillende vormen van toxiciteit in relaties, waaronder: Verbaal, emotioneel misbruik, controle, manipulatie, fysieke mishandeling en constante kritiek.

Een toxic relatie kan gevaarlijk zijn en kan leiden tot trauma, depressie, angst en andere psychische problemen. Het is belangrijk om een toxic relatie te herkennen en indien nodig hulp te zoeken om uit de relatie te komen en hulp te krijgen om te genezen van de schade die is aangericht. Deze twee zitten beiden duidelijk in een relatie dat alles behalve gezond is. Wellicht over een paar jaar zien ze deze beelden terug.