Automobilist veroorzaakt ongeluk in Den Haag en lijkt compleet van de wereld

Op dit moment circuleren er beelden op social media van een vermeend ongeluk dat eerder vandaag in Den Haag heeft plaatsgevonden. Op de beelden is te zien hoe een Mercedes van links naar rechts slingert en uiteindelijk schuurt tegen de rechtermuur van de Utrechtsebaan in Den Haag. Daarna botst de auto achterop de auto die voor hem rijdt, schiet vervolgens naar de linkerkant en komt uiteindelijk tot stilstand.

De beelden zijn gemaakt door een achterliggende automobilist. Na de crash parkeren deze mensen hun auto en gaan ze kijken hoe het is met de bestuurder van de gecrashte auto. Ze hebben ook vastgelegd hoe de chauffeur achter zijn stuur zat na het ongeluk en er zijn op internet meningen dat de bestuurder misschien een sterk snoepje heeft genomen. Op het moment van schrijven is het nog onbekend hoe het met de man gaat en hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.