Twee stoere gasten dachten met bivak en een niffie en bar te kunnen overvallen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom iemand een gewapende overval pleegt op een ondernemer. Sommige mensen doen het om geld te verdienen, terwijl anderen het doen uit wanhoop of wanorde. Er zijn ook mensen die het doen uit wraak of haat. In sommige gevallen kan het ook te maken hebben met een verslaving of psychische problemen. Het is belangrijk om te onthouden dat geen enkele overval gerechtvaardigd is en dat de daders hun verantwoordelijkheid moeten nemen voor hun daden.

Deze twee gasten dachten makkelijk buit te kunnen maken door met een niffie en bivak eff snel een bar binnen te kunnen lopen en snelle buit te maken. Not today son. Hoeveel likes voor het optreden van de heren? Bekijk de beelden hieronder: