Dochter Peter ‘Massa is Kassa’ Gillis lastig gevallen in cafe in Asten met kerst. Peter pakt gast aan

Peter Gillis van het programma Massa is Kassa is de laatste tijd veel negatief in het nieuws vanwege de buitenissige avonturen van zijn partner Nicol Kremers. Nu komt Peter weer negatief in het nieuws, maar om een andere reden. Op eerste kerstdag organiseerde Prinsenmeer een kerstborrel in een café in Asten. Tijdens deze avond zou de dochter van Peter lastig zijn gevallen.

Toen de eigenaar van het café om hulp werd gevraagd, zou hij die niet hebben gegeven. Op de video lijkt het alsof Peter de man die zijn dochter lastig heeft gevallen persoonlijk uit het café heeft gezet. Ook de eigenaar van het café krijgt de woede van Peter te verduren en wordt letterlijk door Peter verteld dat hij baas moet zijn in zijn eigen tent. Het is op dit moment onbekend of er een nieuw seizoen van Massa is Kassa komt en of Peter zijn woedeaanvallen onder controle zal krijgen.