Voetbalster Marlene ontslagen na deze beelden

De 22-jarige Madelene Wright is een voetbalster bij Charlton Athletic, maar hoeft haar gezicht niet meer op de club te laten zien. Ze is namelijk de laan uitgestuurd nadat er Snapchat-video’s van haar waren opgedoken waarin ze champagne drinkt achter het stuur van haar Range Rover. Ook zijn er beelden opgedoken waarin Wright een ballon met lachgast inhaleerde. Voor Charlton reden om haar direct te ontslaan. In een verklaring zegt de club dat ze teleurgesteld zijn over het gedrag van Madelene en dat dit niet overeenkomt met de normen die het team hooghoudt. Wel heeft Madelene nog steeds toegang tot hulpinstanties van de club.

Wright kwam al eerder in opspraak nadat ze een vriend had gefilmd die de poten van een hond op het stuur van een rijdende auto legde. Ook toen bleek er alcohol in het spel. Mensen die in WhatsApp groepen zitten kunnen ander materiaal voorbij zien komen waarvan gezegd wordt dat het mevrouw Wright is. En in die video is een vrouw te zien die laat zien hoe honden puppies maken. De vrouw in die video schijnt Madelene dan weer niet te zijn. Anyways, binnenkort persbericht eruit dat Madelene een alcoholcursus heeft gevolgd, een nieuwe club en haar Instagram serieus aanpakken met content en samenwerkingen en haar carriere staat zo weer op de rit.