Vrouw ergens in Nederland wordt elke dag in bed gebeten. Besluit te kijken in haar bed en treft dit aan

De bedwants is een klein insect dat vooral in bedden en matrassen van hotelkamers leeft. ’s Nachts kruipt de bedwants op je huid om bloed te zuigen en op de plek van de beet ontstaat een bultje dat jeukt. Deze bultjes verdwijnen vanzelf. Er wordt je dus ook aangeraden om je bed, matras en beddengoed voordat je ergens gaat slapen goed te controleren. Ook je koffer op een rekje of ini de bedkamper plaatsen, zodat je de bedwants meeneemt in je bagage. Altijd ook even je bagage buiten uitkloppen en schudden voordat je deze weer inpakt en thuis uitpakt. En je kleding en beddengoed op ten minste 60 graden wassen.

Maar soms heb je pech en heb je thuis ook last van bedwantsen. Kan deze vrouw over meepraten, want ze werd thuis al een tijdje gebeten door beestjes. Ze schakelde ‘The Verminator’ in en deze kwam er na een korte inspectie achter dat een plank vol met bedwantsen zat. Elke nacht sliep de vrouw heel dicht in de buurt van deze plank van haar bed. Brrrr. Bekijk de beelden op de volgende pagina: