Politie geeft beelden vrij van overval op Mark Gillis

In november 2021 was Mark Gillis, de zoon van ‘Hatseflats’ Peter, slachtoffer van een overval waarbij hij stevig werd toegetakeld. Drie mannen trapten en sloegen op hem in en alhoewel Mark geen kleine jongen is had hij niets in te brengen. Ook werden een taser en pepperspray op hem gebruikt, en de daders gingen er uiteindelijk vandoor met wat geld, nephorloges en een zonnebril. Nou nou. Mark Gillis reageerde bij RTL Boulevard:

”Ze hebben me proberen vast te binden. Toen ik loskwam, kwam ik weer in een worsteling. Ze hebben me gewurgd tot bijna m’n laatste adem. Tijdens het wurgen hebben ze me op mijn hoofd geslagen en geschopt. Het was heel angstig om mee te maken. Het is met geen pen te beschrijven. Je merkt gauw genoeg dat er tegen drie man niet op te vechten is” Bekijk de beelden op de volgende pagina: