13 jarige krijgt door agent op de oldschool manier tikken als die niet meewerkt en een grote mond trekt

Indara Philips uit Nijmegen is woedend. Haar zoon zou namelijk slachtoffer zijn geweest van zinloos geweld door een agent. Echter spreekt de politie dit tegen en vinden zij dat ze gepast geweld hebben gebruikt tegen iemand die weigert mee te werken en een grote mond had. De moeder plaatste het bericht zo op Facebook met een foto..
”Gister omstreeks 17.30 is mijn zoon gearresteerd.
Hij liep met vrienden in de stad en een agent is over zijn voet gereden toen mijn zoon en zijn vrienden de agent hierop aanspraken zei hij doodleuk;; volgende keer rij ik ‘m eraf.. hierna heeft mijn zoon in zijn emotie hou je bek gezegd en dit op film is wat er vervolgens is gebeurd. Een kind van 13 jaar!! Die geen verzet vertoond en toch tegen zijn hoofd word geslagen!!! De agenten beweren dat er mijn zoon met ziektes heeft gescholden. Alle omstanders die wij hebben gesproken zeggen van niet en dit is ook niet te horen op de film.
Meneer de agent ik hoop dat je je trots voeld maar wij laten dit hier niet bij zitten. Ik zou graag willen vragen of mensen die getuige waren gister mij een bericht willen sturen en om allemaal dit filmpje zoveel mogelijk te delen zodat meneer de agent zijn welverdiende podium krijgt BEKENDHEID!” Bekijk de beelden op de volgende pagina: