Rijkeluiskind valt twee onschuldige bange bediening van het restaurant aan. Dan krijgt hij precies wat die verdient

Deze beelden gaan al een tijdje rond op het sociale media maar de bedoeling is dat dat nog even gebeurd. De reden hiervan zullen we je even kort uitleggen. Deze gast scheen een grote mond te hebben tegen de bediening van een restaurant. Toen de bediening daar wat van zei kregen ze klappen van hem. Helaas konden ze dat niet op beeld brengen maar de twee waren doodsbang. Op een gegeven moment ziet iemand het gebeuren en grijpt hij in.

De gast die ingrijpt doet al jaren aan een verdedigingssport en weet hem gelijk te pakken. Vervolgens zijn de beelden op het internet gekomen en stond de jongen natuurlijk hartstikke voorschut. Maar de ouders van de jongeman probeerde met geld de beelden offline te halen. Natuurlijk laat het internet dat niet gebeuren en wordt het massaal juist gedeeld. Beelden kan je zien op de volgende pagina: