Even een 25 kilo zware cementzak naar beneden gooien wat kan er mis gaan

Het is niet onbekend dat ze met de veiligheid van arbeiders niet zo goed omgaan. Zo hebben deze hardwerkende mensen natuurlijk altijd genoeg tijd om grappen te maken en zich zelf te bewijzen. Zo dacht deze kerel eff een zak cement in zijn eentje op te vangen dat van enkele meters hoog naar beneden werd gegooid. We kunnen je al vertellen zonder dat we al uberhaupt de beelden hebben gezien, dat zoiets voor een lichtwegende man niet zo geschikt is…

Alleen de gedachte opzich zou al verkeerd moeten zijn. Maar goed hij dacht het even te gaan proberen. Nou kan die voorlopig denken we niet meer lopen. Dat zijn een aantal gebroken botten denken wij… Meestal weegt zo’n zak dik 25 kilogram. Bekijk de beelden op de volgende pagina: