MMA meisje is helemaal klaar ermee als pestkop haar dikzak noemt

Een meisje welke gepest werd om haar gewicht pikte dit niet langer en besloot de grootste pestkop aan te pakken. Met een gooi smeet zij deze knock-out.

Pesten op school komt het helaas veelvuldige voor, vaak spannen jongeren ook samen om een slachtoffer het leven zuur te maken, totdat een slachtoffer besluit terug te slaan. Een groot aantal ouders laten hun kinderen deelnemen aan vechtsporten zoals kickboksen of MMA.

Levensgevaarlijke actie
Op deze manier leren jongeren zich verweren en krijgen meer zelfvertrouwen. In de video is te zien dat twee meisjes ruzie hebben, maar wat eindigt met een smak. Het meisje welke besluit haar pestkop te slammen zoals in MMA aangeleerd wordt, slaat hard toe.

Het laat niet onverlet te zeggen dat dit buiten de sportschool levensgevaarlijk kan zijn. We zien het meisjes welke hard op de grond terecht komt dan ook stuiptrekkend liggen. Naar verluidt werd het MMA-meisje gepest om haat overgewicht en besloot daar een einde aan te maken. Bekijk de beelden op de volgende pagina: