Nederlandse vrachtwagen chauffeur ontdekt twee vluchtelingen en is woest

Om de overtocht te maken, moeten vrachtwagens eerst langs het Franse Calais. Veel vluchtelingen proberen daar in de wagen te klimmen om mee te liften. Van stenen gooien tot betonblokken midden op de weg, ze proberen alles om de vrachtwagens tot stilstand te brengen. Niet alleen in Calais, maar ook in Nederland zijn de transporteurs niet veilig voor inklimmers. Chauffeurs moeten overal waar ze stoppen alert zijn. Want zijn ze dat niet, en zit er een verstekeling in de vrachtwagen, dan is de boete van 900 euro voor de bestuurders zelf.

Zo kwam deze vrachtwagen chauffeur een aantal vluchtelingen tegen die met hem mee probeerden te liften. Daar was deze man niet zo blij mee en besloot ze maar eens weg te sturen. Bekijk de beelden op de volgende pagina: