Boze visboer in Volendam die door de anti zwarten pieten demonstranten niks kan verkopen neemt wraak

Gisteren was het in Volendam even totale gekte toen een groep anti pieten demonstranten aan het schreeuwen waren om een verbod van de sinterklaas traditie. Heel veel dorpsbewoners pikten dit natuurlijk niet en besloten de groep aan te vallen met eieren, oliebollen en vuurwerk. Deze beelden werden gisteren nog gedeeld en het lijkt erop dat heel Nederland achter staat op wat de dorpsbewoners gedaan hebben want de beelden gaan als een lopend vuurtje rond.

Nou was er ook een visboer aanwezig op dat moment en daardoor ook niet echt kon verkopen vanwege alle drukte en gekte. Dus besloot hij uit boosheid om wraak te nemen op ze en deze beelden gaan rond als een lopend vuurtje. Wat vinden jullie van de actie? Bekijk de beelden op de volgende pagina: