Ondertussen ergens in Nederland waar een bus chauffeur los gaat omdat iemand geen mondkapje draagt

Nooit gedacht dat er in Nederland een periode zou kunnen ontstaan waarin mensen echt lijnrecht tegenover elkaar zijn. En toen kwam 2021. Inmiddels zal het wel duidelijk zijn dat je op veel plaatsen weer verplicht bent om een mondkapje te dragen. Dus ook in de bus.

Sterker nog, in het openbaar vervoer is de regel er niet afgegaan om een mondkapje te dragen, dus je bent gewoon expres moeilijk aan het doen als je deze niet op hebt in de bus. Nou, maak kennis met ene Karen. Wij kunnen ons niet voorstellen dat de buschauffeur voor een paar seconden zonder mondkapje zo’n heisa gaat maken en zeker ook aan de antwoorden die ze geeft is dit gewoon een poging van iemand om te provoceren. Is haar dan toch gelukt. Bekijk de beelden op de volgende pagina: