Travis World festival afgeblazen na overlijden 8 mensen bij hele drama

Gisteren is er heel wat chaos geweest op de festival van Travis Scott. Het festival heette Travis World en dat liep behoorlijk uit de hand. In gedrang voor de ingang van een stadion in de Amerikaanse stad Houston zijn zeker acht bezoekers om het leven gekomen en meerdere mensen gewond geraakt, meldt de politie. Bezoekers van een tweedaags festival van de rapper Travis Scott bestormden de ingang en omheiningen van het NRG-Stadion in de stad. De politie probeerde de fans nog te stoppen en heeft ook aanhoudingen verricht. Een menigte van 50.000 mensen was komen opdagen voor het tweedaagse evenement dat een eerbetoon moest zijn aan het een paar jaar geleden gesloten Astroworld-pretpark in Houston. Dag 2 van het uitverkochte festival, gepland voor vandaag, is inmiddels afgelast.

Ook binnen op het festival terrein gingen er veel dingen niet al te best. Zo waren er heel wat knok partijtjes. Een daarvan gaat als een lopend vuurtje rond op het internet. Van een gast die drank over een groepje gooide en vervolgens racistische opmerkingen ging maken en het groepje ging uitdagen. Natuurlijk helemaal geen slim idee. Die beelden kan je zien op de volgende pagina: Hieronder zie je het moment dat ze het festival terrein binnenstormen.