Politie is klaar met wedstrijd verstorende hooligans en pakken ze hard aan

De wedstrijd tussen MVV Maastricht en Roda JC Kerkrade in de Keuken Kampioen Divisie, de Nederlandse tweede klasse, is definitief gestaakt. Scheidsrechter Joey Kooij besloot de spelers vlak voor de rust naar de kleedkamers te sturen omdat er vuurwerk op het veld werd gegooid. Eerder op de avond werden de spelers van beide teams al meerdere keren ‘getrakteerd’ op een bierdouches. Omdat de rust niet weerkeerde (een werd zelf een deur op het veld gegooid) werd de wedstrijd definitief gestaakt.

Op een gegeven moment was de politie klaar met de hooligans die van de tribune naar beneden sprongen en de wedstrijd verziekte. Dus besloten ze iedereen die langs liep een paar harde meppen te verkopen. Bekijk de beelden op de volgende pagina: