Canelo lijkt te gaan verliezen maar dan komt hij met een combinatie die als een lopend vuurtje rond het internet gaat

Voor de mensen die het boksen een beetje volgen weten dat Canelo niet iemand is die snel opgeeft tijdens een wedstrijd. Voor de mensen die hem niet kennen: Santos Saúl Álvarez Barragán is een Mexicaanse bokser. Hij vecht in de middengewichtklasse. Hij is de huidige WBC middengewicht-titelhouder en nummer 1 in zijn klasse. Hij hield in het verleden de WBC & WBA licht-middengewicht-titel. Hij wordt beschouwd als een van de beste boksers ter wereld.

Canelo moest het opnemen tegen Josesito Lopez en op een eerste blik leek die kans te maken. Maar dan komt Canelo terug met een gruwelijke combinatie die op dit moment viraal gaat op het internet. Wat een beest is het ook. Bekijk de beelden op de volgende pagina: