Ben Doster denkt op een vieze manier punten te scoren. Maar krijgt dan binnen 5 seconden precies wat hij verdient

Er zijn nogal wat MMA organisaties en al is de UFC verreweg de grootste en bekendste wil dat niet zeggen dat er in de overige organisaties nooit iets knaps gaande is.

Bij de British Fighting Championship hadden ze afgelopen week bijvoorbeeld de partij Umakhan Ibragimov tegen Ben Doster op het schema staan. Co-main event dus de ogen waren gericht op deze mannen toen Ben Doster een geintje uithaalde tegen Umakhan Ibragimov.

Doster leek voor een vriendelijke fist bump te gaan, maar haalde ook gelijk uit met een trap. Onsportief, maar niet illegaal. Toon was wel gelijk gezet en een paar seconden later kwam dan ook het antwoord in de vorm van een nagenoeg perfecte high kick. Slaap lekker. Bekijk de beelden op de volgende pagina: