Compleet geschifte momenten wanneer Andre Hazes arriveert op Schiphol

Na weken van onzichtbaarheid heeft André Hazes zich weer laten zien in de openbaarheid. De zanger verbleef in het Spaanse Alicante en werd zondag gespot met zijn moeder Rachel op Schiphol. Op de Amsterdamse luchthaven werden André en zijn moeder bedolven onder de fotografen en verslaggevers. Het is namelijk nog steeds niet duidelijk of hij daar nou zat vanwege een burnout, cokeverslaving of voor zijn hysterische voorliefde voor paëlla: we hebben nog geen idee.

Wanneer een van hen aan de zanger – die zich verschuilt onder een capuchon en achter een mondkapje en bril – vraagt hoe het met hem gaat, antwoordt hij lichtelijk geagiteerd: „Alsjeblieft effe niet, jongens.” Vervolgens stapt het stel in een auto en maakt het zich snel uit de voeten. Bekijk de beelden op de volgende pagina: