Gast probeert indruk te maken op groepje dames in de auto door superman na te doen op de motor maar dat gaat niet zoals verwacht

De meesten hebben het wel eens voorbij zien komen op het internet. Motorrijders die allerlei trucjes doen op de motor. Zo doet de een een wheelie, de ander staat op motor tijdens het rijden en de ander weer vind het leuk om superman na te doen op de motor. Echter is het wel verstandig dat je goed op de weg blijft letten. Het blijft natuurlijk levensgevaarlijk. Deze kerel uit India zag een groepje dames in een busje en besloot indruk op ze te maken door met volle snelheid als superman te gaan rijden.

Echter pakte dat net anders uit dan gedacht en de dames kwamen in een traumatische ervaring terecht. Of de beste man het overleefd heeft… Weten we helaas niet. Maar dat zal geen pretje geweest zijn. Bekijk de beelden op de volgende pagina: