Gast loopt met gele ster op zijn vest omdat hij buiten gesloten wordt

Op dit moment is er behoorlijk verdeeldheid ontstaan tussen wel gevaccineerde en niet gevaccineerden. Zo worden niet gevaccineerde mensen geweigerd in de horeca en talloze andere plekken. Helaas zullen we al snel het Duitse beleid verder gaan uitvoeren en zal je straks ook niet meer mogen trainen. Het blijft nog steeds je eigen keus. Maar dan moet je wel jezelf continu testen als je ergens naar binnen wil. Daar komt natuurlijk geen einde aan. Net als dat je elke keer gevaccineerd moet worden voor een virus dat zich steeds maar muteert. Maar goed dat terzijde.

Deze man wou een statement maken door met een gele kruis te gaan rondlopen bij terrassen om zo een duidelijk standpunt te maken. Dit zou namelijk te vergelijken zijn met de tijd uit de tweede wereld oorlog. Waar ook in het begin joden nergens meer naar binnen mochten. Natuurlijk vonden een hoop mensen dat geen leuke vergelijking dus werd hij er op aangesproken en dat ging niet helemaal soepel. Bekijk de beelden op de volgende pagina: