Groepje demonstranten worden door de politie aangepakt als ze provoceren

Het zou een protest moeten zijn zonder enige problemen. Echter liep dat uiteindelijk toch nog eens behoorlijk uit de hand. Cynthia besloot gisteren live te gaan in Steenwijk. Alles leek eerste instantie gewoon goed te verlopen tot op het eind het helemaal fout ging. De politie had namelijk gezien dat een van hen een sticker op hun busje had geplakt en tja dat kan natuurlijk niet he.

Volgens het groepje was het de politie die het ging provoceren en volgens de politie waren zij het weer. Maar goed hoe je het ook wendt of keert tegen de politie moet je altijd rustig blijven. Schreeuwen duwen en trekken heeft natuurlijk geen zin. De politie maakt daarom ook snel korte metten met ze. Bekijk de beelden op de volgende pagina: