Britt Dekker flapt per ongeluk het bizarre bedrag uit dat Enzo Knol wou hebben om naar de awardshow te komen

Wil je Enzo Knol op je award-uitreiking hebben? Dan kun je maar beter diep in de buidel tasten. Britt Dekker (29) steekt haar mening over het onderwerp niet onder stoelen of banken: ze vindt het belachelijk dat de YouTuber niet bij de Tina awards aanwezig is, omdat hij een bizar bedrag voor één optreden eist.

“Ik kan jullie vertellen dat Enzo er helaas niet bij kan zijn”
Wie veel volgers heeft op social media kan niet alleen veel geld vragen voor een betaalde samenwerking, maar ook voor media-optredens. Maar om zo een bizar geld bedrag te vragen om je gezicht te laten zien bij een evenement van het meidenblad Tina is ongeveer net zo sympathiek als Britt die vertelt wat voor bedrag je voor een optreden vraagt. Bovendien is het nog de vraag of Enzo inderdaad de organisatie om een zogeheten fee heeft gevraagd. De beelden kan je zien op de volgende pagina. Even naar beneden scrollen.