Nederlandse vrachtwagen chauffeurs blazen hem nog even volgas door een roodstoplicht in Duitsland

Een paar maanden terug hebben we jullie een video laten zien van een Nederlandse chauffeur die een nogal aparte manier van inhalen had op een Duitse weg. Zo dwong de chauffeur een auto om over het fietspad te rijden, wat natuurlijk niet alleen heel gevaarlijk is, maar ook nog eens niet zo netjes.

Deze chauffeur is trouwens niet de enige chauffeur van datzelfde bedrijf die een slecht visitekaartje afleveren. Kijk maar even naar deze chauffeurs, ook in Duitsland. Die pakken even een rood stoplichtje mee. Video gaat op dit moment rond in chauffeurs-groepen op social media en wij vermoeden dat het bedrijf maandag wel weer op onze voicemail zal staan. Tsja, dan moet je maar niet met reclame op je vrachtwagen rijden. Bekijk de beelden op de volgende pagina: