Bontkraagje scheurt met zijn Golf 7 meer dan 100 km per uur in woonwijk en ziet fietser over het hoofd

We hoeven jou natuurlijk niet te vertellen dat er een hoop video’s rondgaan op social media. Vooral op WhatsApp gaan er een hele hoop video’s rond waarbij je alleen de beelden ziet en het verhaal onbekend blijft. Op dit moment gaat er een video rond van een fietser die wordt geschept door een veel te hard rijdende auto.

De plaats is op moment van schrijven nog onbekend, maar er wordt Nederland gesproken in de video. Als we afgaan op het tijdstip in de video moet het ongeluk op zondag 5 september zijn gebeurd. En in de stad waar het ongeluk gebeurde rijden trams en is er een DHL punt in dezelfde straat.

De auto komt echt met een enorme snelheid aanrijden, terwijl er een fietser bij een zebrapad oversteekt. Deze wordt dan ook volop geschept door de auto. Goed om te zien dat er gelijk mensen heen rennen om het slachtoffer te helpen. Let op, beelden zijn schokkend. Sowieso zou de hard rijdende chauffeur poging tot moord als aanklacht moeten krijgen. Bekijk de beelden op de volgende pagina.