Agressieve Rob Brandsteder verstoort live radiospelletje met zijn Bentley

TV-icoon Ron Brandsteder heeft zich niet bepaald geliefd gemaakt bij 3FM. Volgens dj Wijnand Speelman trapte de presentator op de parkeerplaats voor de 3FM-studio nog even het gaspedaal in terwijl hij – voor Rons neus – bezig was met live-opnames van radioprogramma Partij voor de Vrijdag.

Hij stapt uit zijn auto en schopt zo die stoelen aan de kant zonder iets te zeggen. Zo ga je gewoon niet met je collega’s en al helemaal niet met mensen om. Ik zou vooral willen weten waarom je zoiets doet. Beetje gek om je zo te gedragen. [..]

Ik wil het niet groter maken dan het is, hij heeft ons niet aangereden. Maar we stonden er wel allemaal van te kijken. We spelen dit spelletje op een afgesloten terrein. Dat doen we elke week – met toestemming van het Mediapark – en dat weten veel mensen. Ook Ron Brandsteder ziet het elke week. Wij schrokken vooral van een collega die zo reageert.

We snapten niet dat hij er langs wilde en dan ook nog de stoelen weg ging trappen. Misschien heeft hij een rotavond- of week gehad. En dacht hij ‘wat een stelsnotapen, die laten mij er niet langs’. Ik zou persoonlijk voor een andere aanpak gekozen hebben. Ome Ron is tot nog toe niet bereikbaar voor commentaar, maar de dj’s laten het er niet bij zitten: zij willen excuses. Hoe dan ook: oordeel zelf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rob Janssen (@robvanderadio)