Motorrijder maakt behoorlijk eng ritje mee op de weg

We hoeven jullie niet te vertellen dat motorrijden natuurlijk hartstikke gevaarlijk is. Elke meter die je rijdt zet je je leven op spel. Nu denk je vast; met auto rijden ook toch? Natuurlijk. Met de auto is het ook natuurlijk gevaarlijk. Maar omdat je binnen zit, een riem draagt en airbags hebt, is de kans dat je een dodelijk ongeluk meemaakt aanzienlijk kleiner dan met de motor. Op de onderstaande beelden is te zien hoe een motorrijder met een behoorlijke snelheid aan het rijden is.

Maar op een gegeven moment zijn er twee spookrijders te zien op beeld. Gelukkig wijkt niemand uit en gaat alles net goed. Maar als je met zo’n snelheid een ongeluk weet te maken is het echt game-over. Letten jullie alstublieft wel goed op de weg als je aan het motor rijden bent?