Man probeert één dag zwanger te zijn en kan niet eens uit bed komen

Een man heeft geprobeerd of hij de spanningen van een zwangerschap aankon en dat ging niet goed. Maitland Hanley plaatste een video op zijn TikTok-account om te laten zien hoe hij het er vanaf bracht in de uitdaging die bedoeld was om na te bootsen hoe het is om een pasgeborene op je buik te dragen.

Hoewel hij natuurlijk zelf niet zwanger kon worden, deed hij het op één na beste. Hij plakte een watermeloen op zijn buik en wikkelde die rond zijn lichaam met huishoudfolie. Vervolgens wikkelde hij twee meloenen rond zijn borst om te simuleren dat hij veel grotere borsten had.

Het doel was een figuur te krijgen dat leek op dat van een vrouw die op het punt stond te bevallen en Maitland was verbaasd toen hij zag hoe moeilijk dat was met al dat extra gewicht. Zijn partner bootste het geluid van een wekker na en de TikTokker probeerde zijn nieuwe dag te beginnen met een zwangere buik.