Hoelang hebben maden nodig om een hele hamburger weg te werken?

Maden zijn pootloos, meestal wit of geelwit en leven meestal in (semi-)vloeibare stoffen die hen tot voedsel dienen, zoals mest, organisch afval, rottend fruit of rottend vlees. Hoewel sommige vliegen levende larven baren, komen maden meestal uit een ei dat door de vlieg op het voedselsubstraat wordt gelegd. Ze zwemmen in hun eten en groeien dus snel. Na een vijftal vervellingen verpopt de made in de laatste larvehuid. Deze laatste larvehuid verhardt en krijgt een donkere kleur. De made is veranderd in een bruine, cilindervormige pop. Hierin ontwikkelt de volwassen vlieg zich.

Maar nou is natuurlijk de grote vraag. Hoelang doen deze maden erover om bijvoorbeeld een hamburger te verwerken? Youtube kanaal MrGear ging op onderzoek uit. Dat resulteerde in de onderstaande beelden: