Handhaver wordt tientallen meters meegesleurd met auto als automobilist niet eens is met boete in Zwolle

Weet je welke beroepsgroep in Nederland nog steeds een flink imageprobleem heeft? Inderdaad, mensen die werken als handhaving. Ook wel boa’s genoemd en mensen die helemaal geen respect voor deze dienders van de maatschappij hebben noemen ze ook wel de Playmobil Politie. En omdat mensen van handhaving niet over gerespecteerd worden, zijn ze hele dagen bezig om zinloze discussies te voeren met mensen die denken dat ze zo’n “afgekeurd agentje” wel eventjes onder de tafel kunnen praten.

We nemen je even mee naar buurt Holtenbroek in de Overijsselse plaats Zwolle, want ook daar is iemand die geen respect op kan brengen voor iemand van handhaving. Maar om deze persoon nou een niet gewilde lift te geven… Dat is dan toch een gevalletje poging tot doodslag en zal afgehandeld worden door echte agenten. En laat ze die poging tot doodslag inderdaad maar eens aanrekenen, want dit is wel een actie van een totaalidioot.