Nederlands snotjoch krijgt ervan langs op vakantie in Spanje!

De laatste weken zijn er veel beelden in de media verschenen van Nederlandse jongeren die de boel terroriseren op vakantie. In het Belgische Knokke-Heist zijn al flinke problemen ontstaan met jongeren uit het Gooi en Amsterdam-Zuid. Door de corona-maatregelen sluit daar alles om 1 uur, en daar hielden ze zich totaal niet aan. Het kwam uiteindelijk neet op hardhandige confrontaties met de politie daar. Maar ook in Spanje zijn de Nederlandse jongeren natuurlijk weer aanwezig. Een daarvan kwam de club niet meer binnen!

Tikkie op vakantie in Spanje
En wanneer je 17 bent en een paar biertjes op hebt, dan krijg je een grote mond. Maar in Spanje zijn de beveiligers iets ruwer dan we gewend zijn in Nederland, en dan kun je dus nog weleens een tikkie verwachten met je grote mond: