Mezdi gaat naar Instagram hater’s huis en belt aan

Mezdi is de laatste week behoorlijk trending op social media. Hij deelde namelijk op zijn Instagram een verhaal waarin hij vertelde dat hij en zijn familie bedreigd werd en hij op onderzoek ging wie deze persoon was.

En hoewel dat verder op niet zo veel uitliep, is het deze week wéér raak. Een nieuwe week, een nieuwe Instagram hater die Mezdi lijkt te bedreigen. Zo deelde Mezdi een screenshot van een DM van een bepaald persoon. Te lezen in het gesprek:

“Maatje kom ff naar mijn deur dan, Utrecht Kanaleneiland . Kk balhaar.” waarop Mezdi een Tikkie stuurt voor het bedrag van de benzine om daarheen te rijden. De hater reageert: “Niet zo skeer doen matje heb alleen contanten voor je.”
Het gesprek gaat verder en de twee maken een afspraak om elkaar te treffen bij de deur van de persoon in kwestie. “Maak je niet druk. Ik wacht op je.” Wat er daarna gebeurde liet hij zien op zijn Instagram. Even op de afbeelding hieronder om de beelden te zien: