Jongen gaat tekeer tegen AH-teamleider: “Je bek ruikt naar poep!”

Veel jongeren hebben een bijbaantje in de supermarkt. Ze beginnen vaak met vakkenvullen en daarna mag je eventueel ook achter de kassa werken. Het is vaak een baantje die jongeren hebben naast school om wat extra geld te verdienen.

Supermarkt
Als je gaat werken bij een supermarkt moet je natuurlijk een contract ondertekenen. Daar staan een aantal dingen in die belangrijk zijn voor jou als werknemer. Zoals dat je recht hebt op pauzes en dat je een bepaald aantal uren in de maand moet werken. Ook staat daar het bedrag in dat je per uur verdiend, dat verschilt per leeftijd en functie.

Medewerkers
In de video hieronder is te zien hoe een werknemer van de Albert Heijn zit te eten en dan komt zijn teamleider naar hem toe. Hij vraagt wat hij aan het doen is en zo ontstaat er een grappige confrontatie. De jongen die een broodje zit te eten raakt geïrriteerd en gaat tekeer tegen de teamleider.