Een vader heeft veel geduld tot je te ver gaat…

Het is enorm belangrijk als vader dat je het goede voorbeeld geeft aan je kinderen. In welke scenario dan ook is het altijd goed om met je verstand te handelen. Maar soms zoeken mensen je grens echt op. Wat als je familie op een gegeven moment in gevaar komt? Dan moet je op een gegeven moment toch echt beslissingen maken. Zo werd dit gezin door een dronken vent lastig gevallen.

Hij werd meerdere keren vriendelijk verzocht om weg te gaan omdat hij zich bevond op prive terrein van de mensen. Echter weigert de man gehoor te geven en gaat steeds dreigender te werk. De man doet vervolgens zelfs zijn blousje uit om zo nog meer indruk te maken. De kinderen schrikken daar van en beginnen te huilen. Ja dan beginnen toch de emoties bij je te spelen als vader zijnde. Op een gegeven moment is het toch echt klaar hoor. Check wat er vervolgens gebeurd. Bekijk de beelden hieronder en laat je mening achter. Heeft papa goed gehandeld?