Wappies lachen kinderen Peter R de Vries uit na overlijden

Wat zijn we toch in een trieste samenleving beland. Zo triest zelfs dat we rouwende familieleden online uitlachen. Deze gasten dachten namelijk dat het wel grappig was om een filmpje te maken over de kinderen van Peter R de Vries omdat ze een rouwbericht in de krant hebben laten zetten. Man man man. Comments als deze onder het filmpje gaan rond dan weet je al hoelaat het is..

Weten jullie wel zeker dat Peter r de vries dood is. Denk dat hij gewoon een Dubbel spion is was. Zijn kinderen hadden in de eerste filmpje gezegd. Dat hun vader zijn toestand nog steeds in het ziekenhuis was. Maar let op hun kleren! en de achtergrond erbij. die ene uitzending waarin hun vertelde. dat hun vader was overleden! met diezelfde kleding aan. En hun spraken emotioneel Loos vertelde. en wat schetst mijn verbazing hun 2de uitzending is verdwenen! Die de Nos had getoond. Hadden hun diezelfde kleren aan met zelfde achtergrond. En dat filmpje waarin hun vertelde. Dat hun vader was overleden. Deze Nos filmpje spoorloos is verdwenen! dit hele zaakje stinkt denk dat Peter gewoon een dubbelspion was maar omdat hij kinderen had gered uit de diepstate Zal ik maar zo zeggen. moest hij natuurlijk verdwijnen want het elite kwaad zijn er achter gekomen dat hij hun verraden had. dus vandaar dat hij dood moest. Bekijk de beelden hieronder: