Tukkertje Lorenzo heeft tijdens Oranjefeestje in Almelo tikken gekregen

Tukkertje Lorenzo? Wie de fak is dat nou weer en wanneer kan ik weer havermout melk in de supermarkt kopen? Nou, mensen uit Amsterdam of andere grote steden. Tukkertje Lorenzo aka Lorenzo Lubbers is toch wel een fenomeen in de provincie Overijssel. Zo is Lorenzo er zelf van overtuigd dat hij kan zingen en gaat hij ook als zanger door het leven. Ook is hij een fan van TC Twente en was hij afgelopen week te zien in de Youtube serie Roddelpraat van Dennis Schouten en Jan Roos.

Tukkertje heeft gisteren de wedstrijd Nederland – Oostenrijk bekeken bij een collega-zanger in Almelo en daarna liep het uit de hand. Lorenzo kreeg namelijk flinke klappen toen mensen uit Almelo hem herkende als supporter van FC Twente. Lorenzo uit Enschede is niet welkom in Almelo en daar kreeg hij de klappen. Ook zijn auto werd bekogeld met flessen en stenen terwijl er een kind in het voertuig zat. Almelo uit, altijd lastig!