Jongen valt meisjes lastig op het strand: “Ga weg!!!”

Als meisje moet je natuurlijk gewoon met je vriendinnen op het strand kunnen liggen en ongestoord kunnen genieten van de zon, het zand en zee. Debby heeft toch een ander verhaal toen zij en haar vriendinnen naar het strand van het Belgische Oostende waren gegaan om de zon te aanbidden.

“Ik wil mij veilig voelen als meisje .. zowel op straat, als op het strand, als tijdens het uitgaan. Gisteren ben ik 9x lastig gevallen geweest op het strand van Oostende, deze jongeman hier kwam bij mij uit het niks op m’n handdoek liggen en ging niet weg voor hij zijn zin kreeg”. Dus je ligt al 5 minuten op een handdoek van een ander en je wordt agressief als deze dames geen interesse in je hebben. Dan heb je misschien wel een stukje normen en waarden in je opvoeding gemist.