Temptation Island Niels en Rosanna uit elkaar

We willen het niet, want elke keer als we schrijven over Temptation Island, Ex on the Beach of een ander guilty pleasure programma hebben we het idee dat we een klein beetje dommer worden. Maar, hier moeten we het toch even met je over hebben. Als je een kijker bent van Temptation Island, dan ken je vast en zeker wel Rosanna Voorwald (voor alle operaties).

Zij en haar Niels deden twee keer mee aan het programma en de eerste keer werd zij het ziekenhuis in geneukt door Alex en de tweede keer viel Niels voor de charmes van Fabiola Volkers. Ja, die Fabiola. Regelmatig hebben wij dit koppel ook een soort van in bescherming genomen door niet de beelden te plaatsen dat Niels flink aan het spacen is op een festival.

Rosanna claimt namelijk dat haar vriend Niels van der Zande haar heeft geslagen en dat ze daarom uit elkaar zijn gegaan. Rosanna verwijderde de post ongeveer een half uur later weer en ook heeft ze alle foto’s met Niels samen verwijderd. Andersom heeft hij dat nog niet gedaan. De ruzie is ook op beeld vastgelegd.