Eff met je AMG driften op een rotonde in Rotterdam

We gaan niet voor je liegen, maar Rotterdam is op dit moment wel de stad van Nederland. Een stad met een echt internationale uitstraling. Dat heb je kunnen zien aan het Eurovisie Songfestival, maar zeker ook aan deze video van zangeres Davina Michelle op de Euromast. Toch heeft Rotterdam wel een groot probleem en dat zijn boys in veel te dure auto’s die graag willen laten zien dat ze een voertuig met vier wielen hebben.

We noemen de Parkkade, die inmiddels de Lachgaskade aan de Maas wordt genoemd, de Kop van Zuid en het centrum. De gemeente denkt de brullende motoren en schreeuwende uitlaten tegen te kunnen gaan met het plaatsen van zogenaamde lawaaiflitsers. Dit zijn decibelmeters waarmee ze bestuurders van auto’s die te veel lawaai maken kunnen beboeten. In de praktijk zoeken de boys andere plekken op waar ze toch de motor van hun gehuurde Lamborghini kunnen laten brullen. Of ze doen andere wel echt gevaarlijke dingen, zoals driften in een Mercedes AMG op de Coolsingel.