Stoere Koen uit Lang Leve de Liefde schept nog meer op dan Lil Kleine!

We weten allemaal dat Lil Kleine graag laat zien hoeveel geld hij wel niet uit geeft in dure winkels en op vakantie. Al staat hij de laatste tijd wel meer in het nieuws als gierig en patst hij met goedkope wijnen uit de Lidl. Maar opscheppen, dat kan hij als de beste. Maar hij heeft er een concurrent bijgekregen, Koen. Koen doet mee aan Lang Leve de Liefde en schept héél graag op over hoeveel hij wel niet uitgeeft. Hij zegt dan ook: “Ze noemen mij Big Money Spender“. Nou, als je daar niet van onder de indruk bent, dan gooit Koen er nog even 20 schepjes bovenop.

Dit is Koen, de meest uitgekotste gast uit Lang Leve de Liefde ooit!
“Ik heb een keer 15.000 euro uitgegeven in een Dior winkel”, “Ik wilde een videoclip dus ik ging naar Dubai voor twee maanden..”, “Ik zit in de dikste hotels!”, “Geld is belangrijk”, “Ik heb in Dubai een auto gekocht”, “Ik heb een vermogen gehad, echt vermogen, echt veel veel..”, “Ik heb nog wat zand uit Dubai in m’n koffer..”. Zomaar een paar legendarisch sneue zinnen van Koen die hij gebruikt om zijn date te versieren.