Corondemonstrant lokt Belgische politie uit en krijgt vervolgens zijn verdiende loon

Deze beelden gaan op dit moment als een lopend vuurtje rond op het internet. Op de beelden is te zien hoe een Belgische agent naar een groepje Hollanders loopt en vraagt waarom ze niet weg gaan. Ze geven aan dat ze nog wachten op een persoon. Nou prima, maar dan begint het groepje stoer te doen en dingen te roepen. Als er iets is wat je niet moet doen in Belgie is dat wel een grote mond tegen agenten geven. Want daar gaat het allemaal net iets anders dan in Nederland.

”Naar je baas luisteren”. ”Doorlopen, doorlopen”.. Ja dat zijn dingen die je niet moet gaan roepen tegen agenten. Je moet natuurlijk als agent het goede voorbeeld geven voor mensen die een grote mond hebben en niet luisteren. Dus besloten deze agenten de man met de grote mond toch een lesje te leren en mee te nemen. Wat vind jij? Hebben zij goed gehandeld?