Alex Soze support gezochte millitaire Jurgen

Belgie is al een paar dagen bezig met een megaklopjacht op de voortvluchtige Belgische militair Jurgen Conings. Zonder succes, want de militair zit nog steeds ergens onvindbaar in een tentje. De uitkomst kan verschrikkelijk worden, want volgens een afscheidsbrief van Conings is hij er zich van bewust dat hij een staatsvijand is geworden en lijkt hij ook niet te vrezen voor een eventuele dood. Het is dus te hopen dat deze militair zich laat vangen en niet onschuldige mensen met zich de dood in neemt.

Van Sportschool Alex heb je waarschijnlijk geen hoge pet op, want knettergek en blaaskaak. Maar Alex breekt wel een lans voor militair Jurgen. Elk verhaal heeft namelijk twee kanten en deze keer is het niet allemaal “ush alles kan kapot” troep wat hij praat.